MYLENE. Ook voor jouw website

Mijn doel met MYLENE media is om jou te helpen bij het ontwikkelen van een website die past bij jouw unieke behoeften en doelen. Dit begint met het begrijpen van jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen. Vervolgens werk ik samen met jou om een website te ontwikkelen die gemakkelijk te navigeren is, visueel aantrekkelijk is en doet wat het beloofd!

Jouw unieke website volledig uit handen geven?

Laat mij je helpen om je online te onderscheiden!

Webdesign, een digitaal visitekaartje wat een potentiële klant kan vinden.

Met de juiste tools en de laatste trends verzorgen wij een website van A tot Z. Persoonlijke aanpak is bij ons een prioriteit. Ondanks dat we de tijd nemen om het beste resultaat te behalen, zal ik jou helpen naar een functionele website.

Samen met een ervaren developer begrijpen wij hoe belangrijk het is om een effectieve, goed functionerende en aantrekkelijke website te hebben. Het hebben van een professionele website is van essentieel belang voor elk bedrijf of organisatie om online aanwezig te zijn en klanten te bereiken. 

Naast het ontwikkelen van jouw website, verzorgen wij ook de hosting, onderhoud en updates, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf en klanten. Wij zorgen  ervoor dat jouw website veilig en beveiligd is en dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Kortom, ik bied een complete service aan, waarbij ik jouw website van begin tot eind verzorg. Mijn doel is om jouw website te laten uitblinken en jouw bedrijf online te laten groeien.

Een investering voor een (onmisbaar) online visitekaartje

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf, organisatie of individu die online aanwezig wil zijn en zich wil onderscheiden van de concurrentie. Het hebben van een professionele website biedt vele voordelen, zoals het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf, het vergroten van jouw bereik en het verbeteren van jouw reputatie. 

Webdesign

Om je van A tot Z van dienst te zijn werk ik samen met een ervaren Developer. Ik verzorg het volledige ontwerp van de website. Dit ontwerp wordt vervolgens door mijn collega gedigitaliseerd met de beste tools en beveiliging. Ik ben nauw betrokken bij iedere stap die we zetten en beloof ook jou een onwijs mooi resultaat!

  • Webdesign, ontwerp en uitvoering
  • Onderhoud en hosting
  • Copyright en teksten
  • Techniek en beheer

Uurtarief

65 euro ex btw

  • Ontwerp, uitwerking en beheer

Mijn stappenplan in een oogopslag

Het 6-stappen-plan voor een perfect resultaat.


Stel je online eens voor

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen of naar mijn aanpak? Voeg me dan toe op een van mijn social media kanalen zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

+31 6 27 84 16 51

  • Of mail mij via info@mylenemedia.nl