MYLENE. Ik beheer jouw social media

Met MYLENE media sta ik klaar om jouw merk identiteit online te verbreden door je social media kanalen op de juiste manier in te zetten. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf online aanwezig is en effectief communiceert met jouw doelgroep. Door het beheren van jouw social media kanalen, kan ik jouw bedrijf op een positieve manier in de schijnwerpers zetten!

Social media content wat bij jouw merk past

Ik help jou iedere maand online zichtbaar te zijn!

Social media beheer en uitvoer

Het beheren van jouw social media kanalen begint met het begrijpen van jouw doelgroep en het ontwikkelen van een strategie die past bij hun interesses en gedrag op social media. Voor online marketing werk ik samen met 2 proffesionals, een social media expert en een marketing strateeg. Zo kan ik jou helpen bij het opzetten en uitvoeren van een social media strategie die past bij jouw merk en doelstellingen.

Het beheren van jouw social media kanalen is van groot belang voor de online aanwezigheid en groei van jouw bedrijf of merk. Ik kan jou helpen bij het opzetten en uitvoeren van een effectieve social media strategie, het creëren van aantrekkelijke content, het monitoren van activiteit en het optimaliseren van de prestaties van jouw kanalen.

Doordat mijn kracht ligt bij het grafische vormgeven kan ik dit ook toepassen in jouw social media om de identiteit van jouw bedrijf op de juiste manier door te zetten. 

Ik help jou bij het maken van aantrekkelijke en informatieve content die jouw doelgroep aanspreekt. Dit kan variëren van afbeeldingen en video's tot blogs en nieuwsartikelen.

Online marketing

Het uitbesteden van social media kan voordelig zijn voor jouw bedrijf omdat het expertise biedt, tijd bespaart, consistentie garandeert, kosten kan besparen en betere resultaten kan opleveren.

  • Iedere maand unieke content
  • Grafisch ontwerp voor online zichtbaarheid
  • In samenwerking met een marketing specialist
  • Online groei en onderscheiding

Uurtarief

65 euro ex btw

  • Ontwerp, uitwerking en planning

De juiste investering in jouw social media!

 

Er zijn verschillende redenen waarom het uitbesteden van social media aan MYLENE media voordelig kan zijn voor jouw bedrijf:

  1. Expertise: Wij hebben de kennis en ervaring in huis om effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. 
  2. Tijd: Het beheren van social media kanalen kan veel tijd in beslag nemen. Door dit uit te besteden aan een professional, kun jij je richten op andere belangrijke zaken.
  3. Consistentie: Een social media manager kan ervoor zorgen dat er regelmatig en consistent content wordt geplaatst op jouw social media kanalen. 
  4. Resultaten: Door het uitbesteden van social media kun je betere resultaten behalen in termen van betrokkenheid, bereik en omzet. 

Mijn stappenplan in een oogopslag

Het 6-stappen-plan voor een perfect resultaat.


Stel je online eens voor

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen of naar mijn aanpak? Voeg me dan toe op een van mijn social media kanalen zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

+31 6 27 84 16 51

  • Of mail mij via info@mylenemedia.nl