MYLENE media heeft een breed aanbod in grafische vormgeving, textieldruk, webdesign, belettering en drukwerk.

1

Grafische vormgeving

MYLENE media heeft een breed aanbod van grafische vormgeving. Voor kleine en grote opdrachten kunt u bij ons terecht. Wij maken uw grafische wens waar. Ontwerp en drukwerk op maat. Hieronder staat een kleine greep van ons aanbod. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Logo Flyer Brochure Visitekaartje Briefpapier Advertentie Cadeaubon Ontwerp op maat Magazines Textiel design Stickers Presentaties (powerpoint of PDF) Video

2

Textieldruk en Belettering

MYLENE media verzorgt textieldruk en belettering op maat. Bedrijfskleding, grote oplagen en kleine oplagen. Uw winkel voorzien van een belettering of alleen uw bedrijfsauto? Wij helpen u graag! Voor meer informatie neem contact op met MYLENE media en ontvang uw eigen ontwerp!

Ontwerp opdrukken Ontwerp belettering Verschillende soorten textiel Beletterig op locactie

3

Webdesign

Ook voor uw zakelijke website kunt u bij ons terecht. Heeft u een website, webwinkel of portfolio website nodig? Dan helpen wij u graag! Samen met u werken we naar een goed eindresultaat. Voor meer informatie over ons webdesign aanbod kunt u contact met ons opnemen.

Complete website Hulp bij inrichten Website of webshop Ondersteuning en ontwerp Contentbeheer Grafisch vormgeving

M

MYLENE media houdt van een persoonlijke aanpak, het is altijd mogelijk een vrijblijvende afspraak te maken om uw idee te bespreken.

Tijdens zo'n gesprek krijgt u het advies dat u nodig heeft en creëren we een goed plan van aanpak om het beste product te realiseren. Als u er behoefte aan heeft, neemt MYLENE media u door het hele proces mee. De ontwikkeling van schets tot uitwerking. Of het nu gaat om een huisstijl, of om een enkel shirt. MYLENE media staat altijd voor u klaar en luistert aandachtig.

Prijslijst

Grafisch ontwerp

Ontwerpen € 60,00 per uur
Digitaliseren € 55,00 per uur

Webdesign

Ontwerpen € 60,00 per uur
Digitaliseren € 55,00 per uur
Vanwege pakketten en uitbreidingsmogelijkheden kan de uurprijs afwijken van de uiteindelijke kosten. Vraag hiervoor een offerte aan.

Textieldruk

Opdrukken Vanaf € 5,00
Door de vele mogelijkheden verschillen de prijzen per opdracht. Neem contact op met MYLENE media voor de daadwerkelijke prijs.

Online marketing

Online Marketing € 60,00 per uur
De prijs voor online marketing assistentie hangt af van de hoeveelheid visuals per maand. MYLENE media hanteert een uurprijs van € 60,00 voor standaard marketing assistentie. Neem contact op met MYLENE media voor de exacte prijs.

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

    Door dit contactformulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.