MYLENE. Ik bedruk al 10 jaar textiel

Als textieldrukker heb ik een passie voor het bedrukken van textiel en het creëren van op maat gemaakte ontwerpen die jou aanspreken en inspireren. Voor mij begint elke opdracht met het begrijpen van de wensen van de klant en het ontwikkelen van een ontwerp dat past bij hun behoeften en visie. Met MYLENE media sta ik ook voor jou klaar!

Creativiteit in textieldruk en signing

Van idee tot product

Textieldruk op maat

Jouw eigen idee op een product naar keuze. Ik neem het ontwerp, de levering van het textiel en de uitwerking uit handen! 

Het bedrukken van textiel is voor mij niet alleen een beroep, maar ook een kunstvorm. Het stelt me in staat om mijn creativiteit en vaardigheden te uiten en tegelijkertijd anderen te helpen hun visie te realiseren.

Textieldruk is een techniek waarbij ontwerpen en afbeeldingen op textiel worden gedrukt. Deze techniek kan worden toegepast op een breed scala aan textielproducten, waaronder t-shirts, sweatshirts, hoeden, tassen en andere promotionele kledingstukken. Er zijn verschillende soorten textieldruktechnieken beschikbaar, zoals zeefdruk, digitale druk en transferdruk.

Ik heb al voor onwijs veel verschillende opdrachtgevers textiel mogen bedrukken, van kleine ondernemers tot grote bedrijven en particulieren. Voor iedereen creëer ik een ontwerp dat past bij hun stijl en boodschap. Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn werk bijdraagt aan de branding en promotie van een bedrijf. 

 

 

Allround signing

Zichtbaarheid voor iedereen! Jouw kenmerk op de juiste producten. Belettering en signing in regio Zuid Holland, Utrecht.

Signing is het ontwerp, de productie en de installatie van visuele communicatiemiddelen om bedrijven en organisaties te promoten.

Voorbeelden:
reclameborden
Raambelettering
voertuigbelettering
banners
vlaggen
posters
muurschilderingen

Signing is een belangrijk onderdeel van de marketing en kan helpen om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van een bedrijf te vergroten en een positieve indruk op klanten te maken.

Textieldruk en Belettering

Prijzen voor belettering zijn nader te bepalen. Het is afhankelijk van het soort product waarnaar je opzoek bent. Doordat signing materialen vaak besteld moeten worden ben ik afhankelijk van derden. 

De prijzen voor textieldruk hangen af van de afgenomen producten en aantallen. Het is mogelijk om textiel vanaf 1 stuk te bestellen. Ik koop textiel in bij de grootste leverancier van Europa en garandeer daarbij dus ook scherpe prijzen. 

  • Textieldruk voor bedrijven
  • Textieldruk voor persoonlijk gebruik
  • O.a. truien, jassen, tassen, vesten, broeken, shirts en polo's
  • Signing op auto's en (winkel)panden

Opdrukken vanaf:

5 euro ex btw

  • Ontwerp en bedrukking

De beste kwaliteit met een passend ontwerp

Hoewel ik niet graag onduidelijkheid over prijzen creëer, zijn de kosten van textieldruk en belettering nader te bepalen vanwege de verschillende opties die beschikbaar zijn. 

Daarom bied ik altijd een offerte op maat aan, waarin ik je specifieke wensen meeneem. Ik communiceer duidelijk over de verschillende opties en alternatieven om voor ieder budget een optie te hebben.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten de best mogelijke waarde krijgen voor hun geld. Mijn doel is om hoogwaardige textieldruk en signing diensten te bieden die betaalbaar zijn en tegelijkertijd voldoen aan de behoeften en verwachtingen van mijn klanten.

Mijn stappenplan in een oogopslag

Het 6-stappen-plan voor een perfect resultaat.


Stel je online eens voor

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen of naar mijn aanpak? Voeg me dan toe op een van mijn social media kanalen zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

+31 6 27 84 16 51

  • Of mail mij via info@mylenemedia.nl