MYLENE MEDIA: Een grafisch totaalpakket

Hallo! Ik ben Mylène, een gepassioneerde vormgever met een grote liefde voor het creëren van creatieve oplossingen. Ik ben gespecialiseerd in het combineren van vormgeving, illustratie en grafisch ontwerp om beelden en verhalen te creëren die een impact hebben op mensen en jouw merk. Van concept tot eindproduct, ik breng ideeën op een professionele en creatieve manier tot leven.

Sinds 1 juni 2015 is MYLENE media actief, ik ben gevestigd in Woerden, Met mijn ruime ervaring in het ontwerpen voor print en digitaal heb ik een sterke set vaardigheden opgebouwd om projecten met succes te voltooien. Ik ben gemotiveerd om complexe problemen op te lossen en kijk altijd uit naar nieuwe uitdagingen. Ik help jouw je communicatiedoelen te verwezenlijken met mijn unieke ontwerpen!

Mijn Team

Dankzij mijn team heb ik de mogelijkheid om een totaalpakket uit handen te nemen.

Mylène Franken Eigenaresse en allround
grafische vormgeefster

Morgann ten Brink PARTNER online marketing

Judith van Noort PARTNER Marketing strategie

Erwin Janzen PARTNER Webdesign en hosting

+31 6 27 84 16 51

info@mylenemedia.nl

Docent en examinator

Naast mijn werk als grafische vormgever word ik ook extern ingehuurd als Docent Adobe en ben ik sinds 2016 examinator voor het vak ondernemersvaardigheden op het MBO

Ieder jaar examineer ik op het Mediacollege in Amsterdam voor het vak ondernemen en daarnaast ben ik docent Indesign, Illustrator en Photoshop bij Art and the City. Ook heb ik een eigen methode ontwikkeld voor jonge creatievelingen die een onderneming willen starten.

Sinds september 2023 mag ik mezelf ook 'Docent Grafische Vormgeving' noemen bij TIO Business School. Een onwijs gave kans en rol die ik mag invullen!

300+

studenten of cursisten

Kwaliteit en ervaring in Adobe

Wist je dat... over Mylène:

sinds 2015 MYLENE media

Wat heb ik al
allemaal uitgevoerd?

Hoe staan de statistieken er in 2023 voor?

50+ logo's

Sinds 2015 heb ik meer dan 50 logos mogen ontwerpen voor verschillende organisaties.

30K+ textiel

Alles is geteld, sinds 2015 heb ik meer dan 30.000 stuks textiel bedrukt! Een voor een met de hand. 

10+ websites

Ook draai ik alweer meer dan 10 websites voor diverse klanten. Hierbij voorzie ik de klanten van webdesign en beheer.

100 klanten

In de afgelopen jaren heb ik al ruim 100 opdrachtgevers mogen helpen. Deze opdrachten zijn van eenmalige (logo's) tot aan langdurige samenwerking.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Kopje koffie drinken?

Ben je benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een kennismaking af! Dan kunnen we om de tafel om uit te zoeken waar de verbeterpunten zijn en hoe ik dat voor jullie kan invullen. 

+31 6 27 84 16 51

  • Of mail mij via info@mylenemedia.nl